KuzeyKafkasya.Net Paylaşım Platformu

mostbet download di android

Başlatan Tualetka92, Mar 08, 2026, 12:57 ös

« önceki - sonraki »

Tualetka92

Saat gecə üç radələrində idi, evdə kompüterin qarşısında oturmuşdum. Çayımı yeni dəmləmişdim, siqaret qutum masanın üstündə idi. Həyat yoldaşı çoxdan yatmışdı, uşaqlar da. Mənim iş vaxtım başlayırdı. O gecə planım sadə idi - bir saat ərzində müəyyən strategiyanı sınayıb yatmaq. Amma işlər gözlədiyim kimi getmədi. Telefonuma baxırdım ki, birdən yadıma düşdü: bir neçə gün əvvəl tanışım məsləhət görmüşdü bir proqramı sınayım. Adı nə idi, axı? Hə, mostbet download di android eləmək istəyirdim, çünki kompüterdən bezmişdim bir az, daha rahatdı telefonla oynamaq.

Bilirsən, mənim üçün kazino əyləncə deyil. Mən peşəkar oyunçuyam. 25 ildir bu işlə məşğulam. Hələ sovet dövründə gizli oyunlar olardı, sonra internet gəldi, indi də bu müasir proqramlar. Mən kazinoya iş kimi yanaşıram. Səhər saat doqquzda fabrikə gedən fəhlə necə bilirsə, mən də axşamlar oyunumu elə bilirəm. Riyaziyyat, ehtimallar, soyuq hesab - mənim silahım bunlardır. Heç vaxt ürəyimin istəyi ilə pul qoymaram. Hər şey qaydalara uyğun olmalıdır.

Telefona proqramı yüklədim, quraşdırdım. İnterfeys rahatdı, hər şey barmaqlarımın ucunda idi. Bir az keçmiş oyunların statistikasına baxdım, sonra canlı oyunlara keçdim. Qərar verdim ki, blackjack oynayım. Blackjack mənim sevdiyim oyundur. Orada şansa az yer var, daha çox strategiya önəmlidir. Bir neçə əl oynadım, uduzdum. Normaldı, bu işin qanunudur: öncə bir az geriləyirsən, sonra irəli gedirsən.

Amma həmin gecə işlər maraqlı yerə yönəldi. Saat dördə yaxın idi ki, ard-arda udmağa başladım. Bir dəstə, ikinci, üçüncü... Mənə elə gəldi ki, proqramda bir ritm yarandı. Ya da bəlkə düzgün anı tutmuşdum. Peşəkar oyunçunun ən böyük bacarığı vaxtı seçməkdir. Nə vaxt dayanmaq, nə vaxt daha çox risk etmək. Həmin gecə risk etmək qərarına gəldim. Mərcimi artırdım. Yenə uddum. Artıq qazancım gündəlik işimin iki misli qədər olmuşdu.

Birdən telefon zəng çaldı. Gecə saat beşdə kim zəng edə bilərdi? Tanımadığım nömrə idi. Açmadım. Sonra bildiriş gəldi - səhv nömrə imiş. O an fikrim dağıldı. Ekrana baxıram, kartlar paylanır, mən isə dalğınıyam. Təbii ki, o əl uduzdum. Amma peşman deyiləm, çünki peşəkar oyunçu uduzmağı da planlayır. Əsas odur ki, başını itirməyəsən.

Mənə tez-tez sual verirlər: "Necə olur ki, peşəkar oyunçular udur?" Cavab sadədi: biz itirməyi bacarırıq. Adama elə gəlir ki, uduzmaq nə deməkdi? Uduzmaq da sənətdi. Mən o gecə itirdiyim əli tez unutdum və yenə diqqətimi topladım. Proqramda bir az gəzdim, ruletə keçdim. Blackjack bir az gözləsin dedim. Ruletdə bir neçə raund oynadım, qırmızı-qara, cüt-tək - adi taktika. Orada da bir az qazandım. Sonra yenə blackjackə qayıtdım.

Səhər açılırdı. Pərdələrin arasından gün işığı süzülürdü. Hesabıma baxdım. Gecə boyu qazancım kifayət qədər yaxşı idi. Təbii ki, milyonlar qazanmamışdım, amma bir aylıq maaş qədər gəlir əldə etmişdim. Yatmağa getməzdən əvvəl bir fincan çay içdim, siqaret çəkdim. Düşündüm ki, bu proqram həqiqətən rahatdı. Xüsusilə də səhərə yaxın, gözlər yorulanda, böyük ekrana baxmaqdansa, telefonun kiçik ekranında oynamaq daha asandı.

Həyat yoldaşım oyananda mənə dedi: "Yenə bütün gecəni oynadın?" Gülümsədim və dedim: "İşdə idim, qızıl." O da güldü, çünki bilir ki, bu işdən qazandığım pullar evə xərclənir, uşaqların dərslərinə, onların dillərinə, yay tətillərinə. Mənim üçün kazino bir qumar deyil, bir peşədi. Bunu anlamaq üçün illər lazımdı.

O gün yatmağa gedəndə fikirləşdim: nə gözəl olur ki, texnologiya inkişaf edir. İndi istənilən yerdə oynaya bilirsən. Evdə, küçədə, hətta işdə fasilə vaxtı. Mən köhnə oyunçuyam, kağız kartlar dövrünü görmüşəm, indi də bu rəqəmsal dövrü görürəm. Hər şey dəyişir, amma riyaziyyat dəyişmir. Ehtimallar həmişəki kimidi.

Yeri gəlmişkən, o gecədən sonra tez-tez həmin proqramdan istifadə edirəm. Çox rahatdı, xüsusən də səyahət edəndə. Avtobusda gedirsən, vaxt keçirmək üçün oynayırsan, həm də qazanırsan. Məncə, hər kəs öz işini sevməlidir. Mən də öz işimi sevirəm.

yohan

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо